Storeslem på Humorfestivalen i Hemne 2012! Lånkerevyen stilte med visene «Arveoppgjøret» (Christer, Jannike, Marthe, Ingvild. Tekst: Anne Berit), «Små skavanka» (Roger, Harald Morten, Anne Berit, tekst: Christer) og sketsjen «Lånkerevyen goes to Hollywood» (Pål, Tomas, Anne Berit, Malin, Stian, tekst: Erlend). I tillegg deltok Litj`Lånkerevyen med sketsjene «Dårlig sketsj» (oppvisningsnummer med Ruben, Ole, Henrik, Emma, tekst: Harald Morten), «Vaktmesteran» (Emilie, Kjersti, Ruben tekst: Harald Morten?)og «Isbil`n» (Joakim, Ole, Miriam, Mats, «tekst»/ide: Harald Morten). Olerussen 2012 hadde meldt på visa «Vi kjører for deg» fra sin russerevy. Teksten var skrevet av Lånkerevyens Christer Nilsen. Bare tre av originalaktørene kunne stille (alle tre tidligere Litj`revyere), så andre aktører fra russerevyen som hadde lyst kunne fylle opp rollene. De som prioriterte revyfestival var…suprise, suprise…de som tidligere hadde spilt Litj`revy! Enda trengte de noen til å fylle opp bussen sin i sangen, så tidligere Litj`revyere i scenecrewet til Lånkerevyen fikk en sjanse til å være aktører. (da ble aktørene: Anders, Solveig, Rikke, Frøydis, Stig Roar, Jannike, Sara, Malin, Julie og Lars Christian). Hvordan det gikk? Alle overnevnte nummer gikk til finale (Dårligsketsjen var oppvisningsnummer og kunne ikke tas ut til finale)!!! Stort det! SÅ: 4 priser til «Små skavanker»: Ekornprisen (årets nummer), Publikumsprisen (høyest decibel applaus), Sponsorprisen samt Direktekvalifisering til Høylandet 2013 (NM i revy). «Arveoppgjøret» vant prisen Beste tekst. Litj`Lånkerevyen (altså hele Litj`revyen, ikke ett enkelt nummer) vant Norsk Revyfestivals Talentpris. Og tilslutt vant likegodt Olerussen Direktekvalifisering til Høylandet 2013 – ungdom (NM i revy)! EKSTASE!!!

***

Våren 2012 deltar Lånkerevyen bl.a. i arrangementet «Lånke Kultur» sammen med andre kulturelle krefter fra hjembygda, samt i revygallaen til Arbeiderfestivalen i Hommelvika sammen med andre revygrupper fra Malvik og Stjørdal kommune. Kjempeartig!

***

«Lånkerevyen – No igjæn?!» het vår årlige oppsetning i 2011. 8 forestillinger der det også var ryddet plass til Litj`Lånkerevyen 2010s «Fjelltur`n» så folk i bygda også fikk se nummeret som gikk til finale og delte felles pris «Juryens Fripris» som gikk til hele ungdomsforestillinga. Midtveis i oppsetninga deltok nummeret «Presse!» på Norsk Revys oppsetning av finaleforestillinga i Olavshallen, og Harald Mortens «Dr.Acula» deltok også i forestillingene der.

Suksess på NM i revy på Høylandet juli 2011! Lånkerevyen deltok med direktekvalifiserte «Presse!» og sketsjene «Tre vise menn» og «Føgglan – Damn the dealers». I tillegg stilte «Fjelltur`n» fra Litj`Lånkerevyen. Presse og Fjelltur`n gikk til finalen. Der vant Presse prisen for Beste Sceneframføring og i tillegg valgte juryen å gi juryens fripris til hele ungdomsforestillinga torsdag fordi den holdt så god standard og lovet godt for framtidas revy, så Litj`revyen var jammen med og delte en pris de også! Som desidert yngste deltakere – og finalister – fikk de tre æren av å komme på scenen å motta hyllesten for prisen på vegne av alle. Mer på festivalsiden.

Lånkerevyen markerte at i år kommer den 30. Lånkerevyen med en Best of- turné. Turnéen hadde premiére på herlige Høylandet 16.april. Deretter spilte vi på Dampsaga på Steinkjer 28.april, Tindved på Verdal 29.april og avsluttet med dobbeltforestilling på Stjørdal kino 30.april.

Lånkerevyen har vært på en fantastisk Lofoten-tur i juli 2010!!! Vi satte opp en forestilling på Store Molla fredag 9.juli under Molladagene. Fantastisk generøse, gjestfrie og inkluderende folk, og værgudene var ganske på vår side også! Spesielt båtturen inn til Svolvær gjennom Postkort-Lofoten har vi med oss for livet!

***

Gapskrattfestival i Tresfjord 1.-3.juli 2010: Sketsjen Twin Peak vant prisen for beste sketsj! Dr.Acula gikk også til finale. Gammelkaill`n ankom i år ølteltet pr helikopter!

***

Humorfestivalen på Hemne 4.-6. juni 2010: Lånkerevyen deltok med 4 nummer som alle gikk videre til finale! Det vanket også 2 priser til Lånkerevyen: Norsk Revyfaglig Senters pris gikk til «Presse!» og Sponsorprisen gikk til «Tre vise menn». Våre andre finalister var «Dr.Acula» og «Revytekstskrivar`n». Se mer under Festivaler.

***

LITJ`LÅNKEREVYEN 2010:
25 revygale juniorer i alderen 11-13 fra revybygda Lånke spilte revy med klassiske Lånkerevynummer instruert av aktører fra Lånkerevyen, akkompagnert av revyens kapellmester Per Morten Thyholt og med revyens tekniske stab på Trudvang onsdag 24.mars og torsdag 25.mar
s. Vi er mektig stolte av juniorene. Forestillinga var KONGE !!!

***

Januar 2010: Anne Berit, Roger, Harald morten, Erlend, Christer og Pål deltar på helgeseminar om satire i norsk revy i regi Norsk Revyfaglig Senter på Stjørdal. Veldig givende! Storfornøyde med at vi deltok. Anbefales!

***

Desember 2009: Lånkerevyens Harald Morten Bremseth deltok på gruppa DDEs juleturné.

***

Helga 28.-29.november ble de fleste numrene fra sommerens finaleforestilling på Høylandet framført i Olavshallen i Trondheim. Lånkerevyens 3 finalenummer var med: «Friidrett», «Lilla rånere» og «Mor og sønn på Torgkvartalet». Det ble i alt spilt 4 forestillinger i storsalen. Kjempeartig, både å spille og å treffes igjen!

***

Lånkerevyen 2009 fikk navnet «Det var en gang…». Den hadde première lørdag 3. oktober, og det ble i alt spilt 9 forestillinger.

***

Norsk Revyfestival på Høylandet fant sted 8.-12. juli 2009. Lånkerevyen fikk med 4 nummer til festivalen. I den nyopprettede ungdomsforestillingen stilte vi med visa «Lilla Rånere». De vant den gjeve nye prisen Norsk Revyfestivals Ungdomspris, og gikk også videre til den store finalen! Sketsjen «Friidrett» var forhåndsuttatt etter å ha vunnet Revyfaglig senters pris på Hemne året før. Den vant først publikumsprisen for høyest målte applaus på sin kvalifiseringsforestilling, så gikk den videre til finalen og vant 2 priser: Beste sceneframførelse og selveste Årets revynummer! Sketsjen «Mor og sønn på Torgkvartalet» høstet også mye ros, og gikk videre til finalen. Vårt siste nummer, visa «Det vart stopp i Hommelvika» gjorde det også skarpt. Den vant publikumsprisen i sin forestilling, vant manges hjerter, men ble ikke uttatt til finalen. En fantastisk uttelling på festivalen. Steike, det va godt å vårrå Lånk`bygg! Kjempedager!

;

***

Våren 2009 deltok Pål Thyholt og Christer Blekkan Nilsen fra Lånkerevyen i TV2s «Norske Talenter». De kom videre til semifinalen! Vi fulgte ivrig med og var mektig stolte.

***

Lørdag 4.oktober var det premiere på Lånkerevyen 2008 – «Arvesølv». Alle billetter var utsolgt før premieren. Vi la ut en ekstraforestilling, den var utsolgt før annonsen stod i avisa, bare på pågang og spørsmål. Arvesølv spilles 9 ganger på Trudvang, inkl. ekstraforestillingen. Strålende kritikker! Se mer under historikk – 2008.

***

Fredag 26.september deltar Lånkerevyen på en oppsetting på Hølonda, sammen med flere andre revygrupper. Vi deltok med «Det vart stopp i Hommelvika», «Mor og sønn på Torgkvartalet», «Friidrett» og «Selbyggen». Artig!

***

18.august starter vi øvingene på årets Lånkerevy som foreløpig er navnløs. Premièren faller i år på lørdag 4.oktober. Følg med når billettsalget starter i september!

***

Lånkerevyen deltok på Gapskrattfestivalen i Tresfjord 10.-12.juli 2008. Tomas Woldseth vant prisen «Isjleskratten», en nyopprettet pris for aktører under 20 år (Prisen delt med Andreas Sæther) Harald Morten Bremseth vant prisen «Årets Gledesspreder». Lånkerevyen stilte med monologen «Selbyggen» , visa «Kar på scooter» og sketsjene «Stolpedans» og «Ensomt spøkelse». Tomas og Malin stilte som Olerussen med «Gravid». I ølteltet stilte vi med «Mor og sønn på Torgkvartalet», «Harry!», «Det vart stopp i Hommelvika», Gammelkaill`n, Selbyggen 2 og en spesialversjon av Vikaren (ikke den originale denne gang).

***

Storeslem på Kyrksæterøra! Humorfestivalen i Hemne ble arrangert 6. og 7.juni 2008. 30 revygrupper fra hele Midt-Norge deltok. Lånkerevyen vant hele 5 priser for sine 3 bidrag: «Det ble stopp i Hommelvika» vant «beste vise» og «Ekornprisen» (årets nummer). «Mor og sønn på Torgkvartalet» vant «beste sketsj» og «sponsorprisen». «Sketsjen «Friidrett» vant Norsk Revyfaglig Senters pris, og er med det allerede direktekvalifisert til neste års NM på Høylandet. Vi er i ekstase!!!!!

***

Lånkerevyen deltar sammen med 5 andre revylag på Hommelvik Arbeiderforenings revyarrangement på Folkets Hus lørdag 3.mai. Det blir 2 forestillinger – en klokka 16.00 og en klokka 19.30 med påfølgende fest. Vi tror det blir knallbra! For billetter, hold utkikk etter annonsering framover.

***

Tre av våre aktører har hatt det travelt siden jul. De går 3.året på videregående og har hatt sceneutfordringer utenom Lånkerevyen i det siste. Tomas Vikan Woldseth og Malin Bremseth har vært russerevysjefer for 2008s stjørdalsruss – de såkalte Oleruss, etter navnet Ole Vig vgs – og ledet, skrev og spilte russerevy i mars. Pål Thyholt har avgangsåret sitt ved dramalinja på Inderøy vgs. Etter jul spilte han i Bagabu UL sin oppsetting av musikalen Oklahoma. Avgangselevene ved Inderøy vgs har hatt Romeo og Julie som sin storoppsetting og Pål var en strålende Mercutio og en overbevisende aldrende herr Montague. Vi er mektig stolte av dem alle tre!

***

Onsdag 12. og torsdag 13.mars satte Lånkerevyen opp Litj`Lånkerevy for 5. gang. Revyinteresserte elever fra 6. og 7.trinn ved Lånke skole hadde anledning til å melde seg på, og vi fikk 28 påmeldte. De spilte stort sett juniorversjoner av Lånkerevynummer. De spilte på vår hjemmescene Trudvang. Koreograf Anett Hjelkrem var hyret inn, de blir instruert av Lånkerevyaktører, fikk hjelp av Lånkerevyens tekniske apparat og akkompagnertes av vår kapellmester Per Morten. Bildeserie og anmeldelse i Stjørdalens Blad.

120 barn fra tilsammen 10 årskull har til nå vært med i Litj`Lånkerevyen siden starten i 2000. Dette er vi mektig stolte av! Øvrige oppsettinger fant sted i 2002, 2004, 2006 – i tillegg til i år. 4 av 2007s skuespillere i Lånkerevyen har bakgrunn i Litj`revyen, i tillegg til 4 i den øvrige oppsettingsgruppa.

***

3.mars 2008: Årsmøte i Lånkerevyen avholdt i Lånke ILs klubbhus. Styret består nå av:

Leder: Kirsti Berg

Nestleder: Sigrun Bremseth

kasserer: Anne Marit Dybwad

sekretær: Kristin Schanke

styremedlemmer: Bjarne Jakob Olden, Ingvild Skjelstadås og May Kristin Berg (vara)

kjøkkensjef: Inger Anne Skjelstadås (og Kari Thyholt om hun kan)

***

Lånkerevyen er representert med finalenummeret «Busstoppen» i Olavshallen helga rundt 1.desember, når de beste numrene fra årets Revyfestival på Høylandet framføres.

***

Lånkerevyen deltar tungt på årets Revygalla i Mærehallen lørdag 17.november 2007. Harald Morten Bremseth er årets konferansier som byr på et etterlengtet gjennsyn med en gammel kjenning, og publikum vil få se 2 nummer fra årets oppsetting «Vi spøke!», nemlig monologen «På Stjørdal`n, der står vi i kø» og visa «Kar på skuter».

***

Lånkerevyen 2007 het «Vi spøke!» og ble spilt for 9 fulle hus på Trudvang 06.10. (premiére!)- 13.10. – 20-10. – 26.10 – 27.10. – 03.11. – 04.11(kaffeforest.)- 09.11. (som var en ekstraforestilling etter stort påtrykk) – 10.11. Vel blåst! Kritikken både fra aviser og publikum var overstrømmende. Les her hva Stjørdalens Blad og Trønderavisa skrev.

***

4.-8.juli deltok vi på Norsk Revyfestival på Høylandet. Sketsjen «Busstoppen» gikk til finale! (Se mer her.)

***

19.februar ble det avholdt årsmøte i Lånkerevyen. Nytt styre står på høyre kant på forsiden. Regnskap var forsinket, og et ekstraordinært årsmøte vedr. dette ble avholdt 6.mars.

***

2006:

Årets revy «Jubilé» har première lørdag 7/10. Øvrige forestillinger spilles lørdager: 14/10, 21/10, 28/10, 4/11, 11/11, fredag 27/10 og kaffeforestilling søndag 5/11.

***

13.-15.juli deltar Lånkerevyen på Gapskrattfestivalen i Tresfjord. Vi vinner 4 priser! Beste sketsj med «Busstoppen», Revyfaglig senters talentpris med «Eventyret om Union og Norske Skog», Årets Gapskrattar og Årets Steintoilling som begge ble vunnet av Harald Morten Bremseth.

***

9. og 10.juni 2006: Lånkerevyen deltar på Humorfestivalen i Hemne med 4 nummer. 3 av dem kommer til finalen: sketsjene «Eventyret om Union og Norske Skog» og «Busstoppen», samt monologen «Selbyggen».

***

Litj`Lånkerevyen 2006 en suksess! Begge forestillingene trakk fulle hus. Litj`Lånkerevyen bestod av 6.og 7.klassinger fra Lånke. 26 skuespillere og en scenearbeider.

***

Mars -06: Vi innleder jubileumsåret vårt med å sette opp Litj`Lånkerevy, en revyoppsetting med revyinteresserte barn fra 6. og 7.klasse ved Lånke skole. 26 elever meldte seg på i år!Ungene får spille klassiske Lånkerevynummer, noen spesialskrevne nummer til Litj`revyen, samt et par nummer utenfra. De instrueres av aktører fra Lånkerevyen, spiller på vår hjemmescene Trudvang med våre tekniske ressurser og nøkkelpersoner i oppsetningen. Premiére er 26.april. I tillegg spilles en forestilling 27.april.

***

Oktober og november 2005: Årets revy heter «Opus 24» og spilles på Trudvang i Lånke.

Juli 2005: Norsk Revyfestival på Høylandet. I konkurransen stiller monologen «Bjarne Blund», sketsjen «Buktalar`n» og Litj`Lånkerevyens sketsj «Kildesortering. «Bjarne Blund» og «Buktalar`n» går til finalen.

***

Kathrine Hoås går videre til Fylkesmønstringa i UKM med «Ælghoinn». Bravo!

***

Årsmøte for revyåret 2004 ble holdt 01.02.05. Det nye styret står på hovedsiden, til høyre.

***

Kathrine Hoås fra Litj`Lånkerevyen 2004 deltar på Ungdommens Kulturmønstring 28.januar med visa «Ælghoinn». Hun gjorde en flott innsats!

***

Årets revy har hatt première til storslagne kritikker! 9 ordinære forestillinger spilles. I høst er det med 4 aktører fra vårt barnerevyprosjekt Litj`Lånkerevyen på scenen, samt 2 til på henholdsvis sminke og mygg/scene. Disse ungdommene var med i de to første Litj`revyene, i 2000 og 2002.

***

Kjempesommer på festivalfronten! Ni priser til Lånkerevyen!

Humorfestivalen på Hemne: 5 priser -Beste sketsj «Buktalar`n», Beste monolog «Bjarne Blund», Revyfaglig senters talentpris Harald Morten Bremseth som Bjarne Blund, Rekruttprisen til «Kildesortering» med Litj`Lånkerevyen, og «Kildesortering» vant også Publikumsprisen.

Nordisk revyfestival: beste sketsj med «En kommentar».

Gapskrattfestivalen i Tresfjord 3 priser : Beste vise «Skolebussturist», Beste sketsj «Romeo og Julie», og Harald Morten Bremseth ble Årets Gapskrattar.

***

Litj`Lånkerevyen 2004 en stor suksess! Lånkerevyen og Lånke UL arrangerte. 23 barn fra 6. og 7. klasse på Lånke skole meldte seg på. Første øving var 1. mars, og premièren var 30. mars. Premièren var forbeholdt aktørenes nærmeste. De satt ved pyntede småbord og fikk kake, brus og kaffe. Forestilling også 31. mars og 1. april.

***

Malin Bremseth, Pål Thyholdt og Thomas Vollseth fra Litj`Lånkerevyen 2002, meldte seg på Ungdommens Kulturmønstring på eget initiativ. De stilte med et nr fra Litj`revyen 2002, og Harald Morten hjalp til med instruksjon. De gikk først videre fra Stjørdalsmønstringa, og deretter videre fra fylkesfinalen. De skal nå delta i landsfinalen i slutten av mai. KNALLBRA!!!!

***

Årsmøte for året 2003 avholdt. Nytt styre: se hovedsiden. Det ble bestemt at vi skulle arrangere Litj`revy i år. Lånke UL forespurt om de også var interessert i å være med på arrangementet. De sa ja.

***

Lånkerevyen 2003, «Hul-i-hula», har hatt première! Det spilles 9 ordinære forestillinger på Trudvang i oktober/november, hvorav 1 er ekstraforestilling. 8 av forestillingene spilles lørdag- eller fredag kveld, med fest inkludert i prisen. Flintstones spiller. Det er også mulig å få kjøpt kylling eller spekemat på festaftenene. 1 forestilling er en kaffeforestilling med kaffe og snitter. Den spilles på en søndag kveld. I tillegg har vi spilt revyen for Coop Midt-Norge, privat arrangement. Vi har fått veldig gode anmeldelser. Mer om disse senere.

***

10.-12.juli deltar Lånkerevyen på Norsk Revyfestival på Høylandet. Vi vinner prisen «Beste sketsj» med nummeret «En kommentar». HURRRRRRRAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Revyfestivalen ble arrangert for 10. gang. Vi hadde også fått med 2 nummer i jubileumsforestillingen: «Vikar`n» (97) og «Dårlig sketsj» (99).

***

7.01.2003 ble det avholdt årsmøte i Lånkerevyen. Tusen takk for arbeidsinnsatsen! Det nye styret presenteres i høyre ramme på index-siden.